7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Erzurumspor sezona iyi hazırlanıyor

Erzurumspor’da işler yolunda. 2008-2009 futbol sezonunun başlamasına bir ay kala hazırlık çalışmalarına başlayan mavi-beyazlılarda futbolcuların form durumu teknik heyeti memnun ediyor.


31 Temmuz’da Erzurum’da start alan yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir Avanos’ta sürdüren Erzurumspor, burada oynadığı hazırlık maçlarında yönetimi ve teknik heyeti memnun etti. İddia tarafından organize edilen futbol turnuvasında oynadığı 3 maçın ikisinde berabere kalan, bir maçı da galibiyetle kapatan mavi-beyazlı futbolcuların formları ve oyun içindeki hırsları teknik direktör Osman Özköylü’yü memnun etti.

Takımın 31 Temmuz günü çoğunluğu gençlerden oluşan bir kadroyla hazırlıklara başladığını belirten teknik direktör Osman Özköylü, yapılan yoğun transfer çalışmaları sonucu genç bir takım oluşturduklarını söyledi.

Erzurum’daki hazırlık döneminden sonra Nevşehir Avanos’ta oynadıkları hazırlık maçlarında sergilenen futboldan memnun olduğunu belirten teknik direktör Özköylü, “Zaman darlığı yüzünden oyuncularımızı iyi bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Kamp süresi içerisinde iyi bir noktaya gelindi. Yüzde yüz hazırız diyemeyiz ama lig başlayana kadar mümkün olduğu kadar takım olarak hazırlıklarımı tamamlayacağız.”dedi.


Hazırlık maçlarında takımın gösterdiği mücadelenin mutluluk verici olduğunu da ifade eden Erzurumspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, şunları ifade etti:
“Hazırlık maçlarında oyuncularımızın gösterdikleri performans, istek, hırs ve kaybetmemek için gösterilen çaba bizleri mutlu etti. İyi bir takım oluşturduk diye düşünüyoruz. İnşallah Erzurumspor’u sevenlere oynadığımız futbolla mutluluk vereceğiz.”


TELEKOM’LA DERECE MAÇI
Bu arada Avanos’ta İddia’nın düzenlediği ve 8 takımın iki ayrı grupta katıldığı turnuva maçlarında 2 beraberlik, bir galibiyet alan Erzurumspor, Cuma günü Türk Telekom’la üçüncülük maçına çıkacak. Mavi-beyazlı futbolcular, Telekom’u mağlup ederek 3. olmayı hedefliyor.


Erzurumspor, Türk Telekom’la oynayacağı turnuva maçının ardından futbolculara Pazartesi gününe kadar izin verilecek. Pazartesi günü Erzurum’da yeniden bir araya gelecek olan mavi-beyazlılar, 31 Ağustos 2008 tarihinde başlayacak ligin ilk maçı için hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdürecekler.


11 FUTBOLCU GÖNDERİLDİ
Öte yandan Nevşehir Avanos kampına 34 futbolcuyla gelen Erzurumspor’da elemeler devam ediyor. Kamp süresince teknik heyetin gözüne giremeyen futbolcular tek tek geri gönderildi. Mavi-beyazlıların kampında son olarak, Ali Bayram, Özgür Gökdurna, Can Ramazan Kara geri gönderildi. Bu arada Erzurumspor yönetimi Erzurumlu Can Ramazan Kara’yı 3. lig takımı Bingölspor’a bedelsiz kiraya verdi.


34 futbolcuyla başlanan Avanos kampında sayıyı 34’e düşüren teknik direktör Osman Özköylü, transfer listelerinde olan 2 futbolculunun alınmasıyla takımdan yeni gönderilecekler olabileceğini bildirdi.


BAŞKAN TAMGAÇ KAMPTA
15 Ağustos’ta yapılan genel kurul sonunda başkanlığa seçilen Cevdet Tamgaç, takımın kamp yaptığı otele gitti. Genel Sekreter Mehmet Aydın’la takımı ziyaret eden Tamgaç, futbol şube sorumlusu Selçuk Çakmak ve teknik direktör Osman Özköylü’den hazırlıklar hakkında bilgi aldı.

iha
Yayın Tarihi : 20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:30:15
Güncelleme :20 Ağustos 2008 Çarşamba 16:35:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?