6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Erzurumlular basketbola doyacak

Teknosa Türkiye Kupası eleme grubu karşılaşmaları Erzurum'da yapılacak. D Grubu'nda mücadele edecek Antalya Büyükşehir Belediyesi, Efes Filsen, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ve Oyak Renault takımları 6, 7 ve 8 Ekim'de Atatürk üniversitesi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. 

2008-2009 sezonunda 24.'sü düzenlenecek olan ve bu yıl Teknosa'nın isim sponsorluğunda gerçekleştirilecek Teknosa Erkekler Türkiye Kupası Eleme Gruplarında 6 Ekim Pazartesi günü Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, ve Efes Pilsen ile OYAK Renault karşı karşıya gelecek.
 
Eleme maçlarının ikinci gününde ise 7 Ekim Salı günü OYAK Renault ile Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi ile Efes Pilsen karşılaşacak. Son gün maçlarında da 8 Ekim Çarşamba günü Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Efes Pilsen, OYAK Renault ile de Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi karşılaşacak. 

Bu arada eleme maçlarına katılacak takımların temsilcileri 6 ekim Pazartesi günü Erzurum Kayak Evi'nde ortak basın toplantısı düzenleyecek.

iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2008 Cuma 13:48:36
Güncelleme :3 Ekim 2008 Cuma 13:54:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?