7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Erzurumspor'da galibiyet sevinci

TFF 2. Lig B Kategorisi 4. Grupta mücadele eden Erzurumspor’da hafta sonunda Karsspor karşısında alınan bir puanın sevinci yaşanıyor. 

Müsabakanın ilk yarısında 10 kişi kalmalarına rağmen Karsspor karşısında etkili bir futbol ortaya koyarak bir puan çıkaran mavi beyazlılar ligin ilk yarısının son haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Ofspor’u ağırlayacak. Ofspor galibiyeti ile ilk yarıyı tamamlamak isteyen Erzurumspor’da yaşanan ekonomik sıkıntının giderilmemesi teknik heyet ve futbolcuları tedirgin ediyor. 

Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi ve Altyapı Sorumlusu Suat Hayri Güneş, Karsspor karşısında büyük bir mücadele örneği gösteren futbolcuları ve teknik heyeti kutlayarak, “Yaşadığımız ekonomik krize rağmen futbolcularımız onur ve şerefleriyle mücadele gösteriyorlar. Futbolcularımızın prim ve maç başı ödemelerini yapmak için kaynak arayışlarımızı sürdürüyoruz. Ofspor karşısında da galip gelerek ilk yarıyı 3 puanla kapatmak arzusundayız. En kısa sürede 300 bin YTL kaynak bularak futbolcu borçlarımızı ödemek istiyoruz” diye konuştu. 

Erzurumspor taraftarlarını destek vermeye çağıran Güneş, aksi takdirde ikinci yarı öncesinde önemli sıkıntılar ile karşı karşıya kalabileceklerini dile getirdi.

iha
Yayın Tarihi : 22 Aralık 2008 Pazartesi 14:50:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?