7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Kaptan ikinci yarıdan ümitli

Antalya'da salı günü topbaşı yapacak olan Erzurumspor, 13 günlük zorlu bir kamp dönemiye giriyor. Yapılacak takviyelerle ikinci yarıya dolu dizgin girmeyi planlayan Mavi-Beyazlı ekip, ilk yarının son iki maçında yakaladığı performansı ile ikinci yarıya başlamak istiyor.
Ligin ilk yarısının bitimine üç hafta kala Ahmet Kazım Ertem'in teknik direktörlük görevine son verilmesinin ardından takımın başına geçici olarak getirilen Ümit Birollu Erzurumspor, özellikle son iki maçta gösterdiği performansı ile ikinci yarıya hazırlamak için Antalya'da kampa giriyor. Yılbaşını evlerinde geçiren futbolcular salı günü Antalya'da bir araya gelecek.
Takım kaptanı Taner Aykut, ilk yarıda yaşanan sıkıntıları ikinci yarıda da yaşamamak için 13 gün sürecek olan Antalya kampının kendilerini için yenilenme süreci olacağını söyledi. Yapılacak olan yeni takviyelerle takımın dahada güçleneceğine inanan Taner, ikinci yarıda kendilerine olduğu kadar taraftarlara da büyük görevler düştüğünü ifade etti.
Ligin ilk yarısında sadece 7. hafta oynanan ve 3-0 yenildikleri Tarsus İdmanyurduspor'un galibiyeti hakettiğini iddia eden Taner, alınan diğer mağlubiyetleri hakettiklerine inanmadığını söyledi.
3. hafta oynanan Siirtspor maçında 5 gol yemelerine rağmen yenilgiyi haketmediklerini ifade eden Mavi-Beyazlılar'ın tecrübeli kaptanı Taner Aykut, "Hangi takımla oynadıysak bütün rakip takım oyuncuları, yöneticileri Erzurumspor'un çok iyi bir oynadığını söyledi. Zaten biz de takımımızın iyi olduğunun farkındaydık ama şanssızlık bir türlü yakamızı bırakmadı. Sebebini bir türlü anlayamadığımız şekilde sonuçlar aldık. Bu sonuçlar karşısında taraftarında bizi tamamen yalnız bırakması hepten moralimizi bozdu. İnşaallah ikinci yarıda yaşamayacağız. Bu nedenle Antamlya'da ki kamp çok önemli. 13 gün sürecek bu zamanı çok iyi değerlendirmeliyiz. Takıma takviye yapılacağı söyleniyor, gerçe takviye yapılmasa bile ben takımdaki tüm arkadaşlara güveniyorum ikinci yarıda daha başarılı olacağımıza inannıyorum" diye konuştu.
Hakikat Gazetesi - Erzurum
Yayın Tarihi : 2 Ocak 2005 Pazar 23:39:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?