7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Liselerin maçında olay

Erzurum'da bugün oynanan liseler arası futbol maçlarında istenmeyen olaylar yaşandı. Saha içerisinde kart gören oyuncular hakeme, okul taraftarları da tribünlerden söktükleri tahta parçalarıyla rakip takım taraftarlarına saldırmak istedi.

Erzurum'da yaklaşık 2 aydır devam eden liselerarası futbol müsabakaları bugün oynanan final karşılaşmalarıyla sona erdi. 3. ve 4. takımın belli olacağı maçta 3 Temmuz Lisesi ile Cumhuriyet Lisesi karşı karşıya geldi. 3 Temmuz Lisesi'nin 4-0 galibiyetiyle sona eren maçta tribündeki öğrencilerin sözlü sataşması arttı.

Bunun üzerine iki takım seyircileri birbirlerinin üzerine yürürken, bazı öğrenciler de tribünlerden söktükleri tahta parçalarıyla birbirlerine saldırmak istedi. Polisin araya girmesiyle olaylar büyümeden önlenirken, bazı taraftarlar polis tarafından dışarı çıkarıldı.

Final maçında ise Erzurum Lisesi ile Atatürk Lisesi karşı karşıya geldi. Atatürk Lisesi'nin 2-1 galip gelerek şampiyon olduğu maçta, sahada sarı ve ardından da kırmızı kart gören bazı Erzurum Lisesi futbolcuları hakeme saldırdı. Bazı futbolcular da araya giren polisle tartışırken, uzun süre maça ara verildi.

Maç sonrasında da polis geniş güvenlik kordonu oluştururken, stadyum çıkışında Atatürk Lisesi öğrencileri Erzurum Lisesi futbolcularını taşıyan minibüsün önünü keserek, minibüsü tekmeledi.

.
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2005 Cuma 19:49:42
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 19:52:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?