8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Milli boksörler Erzurum'da hazırlanıyor

Türkiye Büyükler Boks Milli Takımı, Macaristan'da geleneksel olarak düzenlenecek Uluslararası Baloton Boks Turnuvası'na hazırlanıyor.

Sarıyer'de Mersinli Ahmet Tesisleri'nde kampta bulunan Boks Milli Takımı, günde çift antrenmanla Uluslararası Baloton Boks Turnuvası hazırlıklarını sürdürüyor. Milli takım antrenörü Asalettin Pekdoğan yönetiminde teknik, taktik ve kondisyon ağırlıklı çalışan milli boksörler, 31 Ocak'ta Macaristan'a hareket edecekler.

Kampta toplam 24 sporcu bulunduğunu belirten Milli takım anterönörü Pekdoğan, Macaristan'daki turnuvaya 10 kişilik bir takımla gideceklerini kaydetti.Pekdoğan, İsviçre'de düzenlenecek olan ikili dostluk turnuvası için de 7 kişilik bir takım göndereceklerini ifade etti.

Telefonla Cihan muhabirine kamp çalışmaları ile ilgili bilgi veren Pekdoğan, "Çalışmalarımız çok iyi geçiyor. Kamp ortamımız mükemmel. Şuan 24 sporcumuz var ama bunların 10'u Macaristan'a, 7'si ise İsveç'e gidecek. Sabah kondisyon öğleden sonra ise taktik ve teknik çalışmaları yapıyoruz. İnşallah geçmiş yılylardaki gibi yine macaristan'da madalyalarla döneceğiz" diye konuştu.

Bu arada, milli takım kampına Erzurum Yolspor'dan da 64 kiloda Erkan Bingöl ile 75 kiloda Ömer Aydoğan da çağrıldı. Yolspor Boks Takımı Antrenörü Cahit Himoğlu ise, sporcularının milli takım kadrosuna girecek formda olduğunu ifade ederek, her iki boksörden de takıma girmeleri halinde madalya beklediğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 17:27:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?