6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

'Önümüz karanlık değil'

Erzurumspor yönetimi, kulüp tesislerinde basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Yemeğe, Kulüp Başkanı Tevfik Özel, Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferudun Fazıl Özsoy, Erzurumspor Yönetim Kurulu üyeleri ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

İftar yemeği sonrası konuşan Erzurumspor Kulübü Başkanı Tevfik Özel, Erzurumspor'a ekonomik bağımsızlığını kazandırmak için görevi kabul ettiklerini ve bu doğrultuda çalıştıklarını belirterek, "Çalışmalarımız son sürat devam ediyor.

Artık eskisi gibi önümüz karanlık değil. Biz, önümüzü aydınlık olarak görüyoruz. İnşallah bu kulüp, saha sonuçlarında ve ekonomik anlamda bağımsızlığını kazandığı takdirde görevimi tamamlamış olarak addedeceğim ve tüm Erzurum'dan affımı isteyeceğim" dedi.

Göreve geldiklerinde önlerinde çok kara bir borç tablosu olduğunu belirten Başkan Özel, kongrede önlerine gelen tabloda Erzurumspor'un borcunun 2 trilyon 631 milyar lira olduğunu, 170 kalem borçtan sadece iki kişinin kaldığını açıkladı.

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ferudun Fazıl Özsoy ise, Erzurumspor için yıllarca üzerlerine düşen görevi yaptıklarını belirterek, Erzurum basınının bundan sonra da mavi-beyazlı kulübe destek vereceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 00:26:41
Güncelleme :29 Ekim 2005 Cumartesi 00:38:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?