9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Palandöken şampiyonluğunu ilan etti

Erzurum Birinci Amatör Küme Lig maçlarının bitimine 3 hafta kala Süper Lig'e çıkmayı garantileyen Palandöken Belediyespor (Emrespor) şimdiden önümüzdeki sezon hazırlıkları için kolları sıvadı.

Birinci Amatör Lig'de geride bıraktığımız haftaya kadar namağlup olarak giren Palandöken Belediyesi bünyesindeki Emrespor, isim değişikliği yaparak Palandöken Belediyespor oldu. Pazar günü Yakutiye Beldespor'a 1-0 yenilerek namağlupluk ünvanını kaybeden Palandöken Belediyespor, buna rağmen liglerin bitimine 3 hafta kala Amatör Süper Lig'e çıkmayı garantiledi.

Sezon başında takımın teknik sorumluluğuna Erzurumspor'un eski kaptanlarından ve antrenörlerinden Sebahattin Güneş'i getiren Palandöken Beldespor, topladığı 36 puanla liderlik koltuğunda oturuyor.

Kulüp Başkanı Zafer Aynalı, iyi bir kadro oluşturarak takımın başına da deneyimli isim Sebahattin Güneş'i getirerek lige başladıklarını hatırlatarak, "Lige şampiyonluk parolası ile başladık ve bu ilk hedefimize de ulaştık. Şimdi gelecek sezonun planlarını yapıyoruz. Onursal başkanımız olan Palandöken Belediye Başkanımız Cenap Köksal Birdal'ın maddi ve manevi desteği ile sezon sonunda takıma yapacağımız 3-4 tane kaliteli takviye ile gelecek sezonda Süper Lig'de kafaya oynayacak bir ekip oluşturmaya çalışacağız. İnşallah bu başarımızı Süper Lig'de de devam ettirir ve grup maçlarında da başarılı olarak 3. lige çıkarız, hedefimiz bu. Artık Palandöken Belediyespor olarak çıtayı yükselttik." dedi.

Teknik direktör Sebahattin Güneş ise genç ve kaliteli bir kadroya sahip olduğunu belirterek, yönetimin verdiği destekle bütün zorlukları aşabileceklerini kaydetti.


.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:10:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?