6
Mayıs
2024
Pazertesi
SPOR

Teknik direktör bulunamadı

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 4. Grup'ta mücadele eden Erzurumspor'da, Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'nun istifasının ardından yönetimin teknik direktör arayışları sürüyor.

Erzurumspor Kulübü Başkanı Tevfik Özel, Almanya'nın birinci lig takımlarından Hamburg'un ikinci teknik adamı Atilla Türküz ile anlaşmak üzere bugün Almanya'ya hareket etti.

Erzurumspor Basın Sözcüsü Ayhan Yürekseven, kulüp tesislerinde bugün düzenlediği basın toplantısında, Başkan Özel'in Hamburg'da görev yapan ve prensip anlaşmasına varılan Türküz ile kesin anlaşma sağlayacağını bildirdi.

Erzurumspor'un ligde kalan 5 haftayı asgari kayıpla kapatmak için yoğun çaba gösterdiğini anlatan Basın Sözcüsü Yürekseven, alt yapı teknik direktörü Uğur Bayarsalan ile takımın yeni bir heyecan yakaladığını dile getirdi.

Erzurumspor yönetimi olarak en büyük hatalarının görevinden istifa eden Teknik Direktör Bülent Topuzoğlu'na çok fazla güvenmek olduğunu belirten Yürekseven, Topuzoğlu'nun takımda futbolcular arasındaki rekabet ortamını sağlayamadığını ve bunun içinde başarılı olunamadığını ileri sürdü.

Erzurumspor olarak hedeflerinin klasmanda büyük bir performans yakalayarak A kategorisine yükselmek olduğunu dile getiren Ayhan Yürekseven, devre arasında yeni transferlerinde olabileceğini kaydetti.

Yürekseven, hafta sonunda oynayacakları Ankara Demirspor maçı hazırlıklarının devam ettiğini de hatırlatarak, Uğur Bayarslan ile bu müsabakadan mutlak puan veya puanlar kazanacaklarına inandığını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 23 Kasım 2005 Çarşamba 17:41:25
Güncelleme :24 Kasım 2005 Perşembe 16:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?