7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Yepyeni bir takım gelecek

Erzurumspor 5 Ocak'ta yapılacak olan olağanüstü konreye hazırlanıyor. Başkan Tevfik Özel'in yeniden başkan adayı olacağı kongrede hem güven tazelemesi, hem de yönetim kurulu listesini yenilemesi bekleniyor.

Olağanüstü kongre kararı alan Erzurumspor'da, Başkan Tevfik Özel daha güçlü bir yönetim listesiyle kongreye girmek için kolları sıvadı. Mevcut yönetimin Erzurum kanadının yeterince kendisine destek vermediğinden yakınan, bu konuda duyduğu rahatsızlığı da her fırsatta dile getiren Başkan Tevfik Özel, yönetime, kulübe maddi ve manevi katkıda bulunabilecek, mesaisini harcayacak isimleri alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Ayrıca, listesinin de herkese açık olduğunu ifade eden Özel, maddi ve manevi olarak Erzurumspor'a hizmet etmek isteyenlerin de kendisine ulaşabileceğini bildirdi. "Ben diline, dinine, ırkına, siyasi görüşüne bakmam kim Erzurum'a Erzurumspor'a yararlı birşeyler yapmak istiyorsa gelsinler görüşelim. Kapımız herkese açık" diyen Özel, 5 Ocak'ta yapılacak olan kongrede Erzurumspor'u layık olduğu yere taşıyacak bir yönetim oluşturacağını açıkladı.

FUTBOLCU KADROSU DA YENİLENİYOR

25 Ağustos'ta yapılan olağanüstü kongreyle göreve gelen Tevfik Özel'in, Mayıs 2006'da yapılacak olan olağan kongreyi beklemeden yeni bir olağanüstü kongre kararı almasının altında hem Erzurumspor'u bir üst gruba taşıyacak yönetimi oluşturmak, hem de kendisinin güven tazelemesi yatıyor. 2. yarıya güçlü bir yönetim ve klasman oynayacak bir futbolcu kadrosu ile girmek isteyen başkan Özel, yönetimde olduğu gibi futbolcu kadrosunda da büyük değişikliklere gideceklerinin sinyalini verdi.

Teknik direktör Atilla Türköz'ün vereceği rapor doğrultusunda hareket edecek olan Özel'in, mevcut kadroda bulunan futbolculardan yarısıyla yollarını ayırması bekleniyor. Süper Lig, Lig A, 2. lig B kategorisi ve gurbetteki genç yetenekleri uzun süreden beri gözlem altına alan Özel'in, ocak ayında transfer döneminin başlamasıyla birlikte tespit edilen isimleri takıma katması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 14:43:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?