18
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bravo Bayram Ören

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde yaşayan milli kayakçı Bayram Ören, Slovenya'da yapılacak Dünya Kayak Şampiyonası için Bolu Gerede'de düzenlenen kampa çağrıldı.

Bayram Ören, 23 yaş altı Dünya Kayak Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek 3 milli sporcu arasına girdi. Bugüne kadar 23 kez milli olan ve sayısız madalyası bulunan Ören, bir kez daha milli takım kampına çağrılmasının heyecanını yaşadığını söyledi.

Ören, Slovenya'da Türkiye'yi temsil edecek olan Yüksekovalı sporcu, diğer 2 sporcunun da Ankara ve Kars bölgesinden seçildiğini belirtti.

Bolu'daki 10 gün sürecek olan kamp çalışmalarından sonra 25 Ocak'ta yapılacak Dünya Kayak Şampiyonası'na katılmak üzere Slovenya'ya gideceklerini belirten milli kayakçı Bayram Ören, yetkililerin ilgisizliğinden yakınarak, "Bugüne kadar hep kendi imkanlarım ile çalıştım. Milli takım sporcusu olduğum halde bu güne kadar hiçbir yetkili bizi görmedi ilgilenmedi. Güç şartlar altında çalışarak bugüne geldik. Şimdi milli takım kampına katılacağım için çok mutluyum. Ama Yüksekova'dan buruk ayrılıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 17:07:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?