3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

MUDOSK sığınacak yer alıyor

Muş Dağcılık Doğa Sporları ve Kurtarma Derneği (MUDOSK) Başkanı Mehmet Çağlayan, derneklerine yer tahsisi yapılması için girişimlere başladıklarını söyledi.

5 yıl önce bir grup Muşlu girişimci tarafından kurulan MUDOSK'un Başkanı Mehmet Çağlayan, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, derneklerinin belirli bir adresi olması gerektiğini ve bunun için de Muş Valiliği'nden gerekli yardımları beklediklerini belirtti.

Mehmet Çağlayan, derneklerinin önemli bir görevinin bulunduğunu, Muş Sivil Savunma Müdürlüğü ile birlikte hareket etmek için protokol imzaladığını kaydederek, "Valilik tarafından bir konteynırın veya prefabrik tek katlı bir konutun Muş Halk Eğitim Merkezi'nin bahçesine yerleştirilmesini ve buranın da şehir konumu göz önünde bulundurularak, kriz merkezlerinden biri olması temennimizdir. Yerleştirilmesini istediğimiz bu konut, derneğimiz arama kurtarma ekibinin ve diğer ekiplerin organize olmasını kolaylaştıracaktır.

Bunun yanı sırada derneğimizin faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde yürütmesini kolaylaştıracak, derneğimize ait arama kurtarma malzemelerinin evlerimizin köşelerinden alıp düzenli bir şekilde kullanıma hazır olarak tutacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 01:51:42
Güncelleme :14 Aralık 2005 Çarşamba 01:54:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
muhammed furkan akalın IP: 88.224.185.xxx Tarih : 4.04.2008 17:29:05

hocam dağcılık hakkımız söke söke alırız