30
Nisan
2024
Salı
EĞİTİM

Karakolda bilgisayar kursu

Afyonkarahisar'da bir zamanlar gözaltına alınan zanlıların yattığı karakolun nezarethanesinde, öğrencilere bilgisayar kursu veriliyor.

Afyonkarahisar'ın "varoş" semti olarak bilinen Çavuşbaş Mahallesi'nde Yukarıpazar Karakolu olarak hizmet veren, ancak Afyonkarahisar Valisi Muzaffer Dilek'in girişimleri sonucu tefriş edilerek Yukarıpazar Gençlik Merkezi haline dönüştürülen binada, kadınlara ve çocuklara yönelik eğitim çalışmaları devam ediyor. Eski karakolun alt katındaki nezarethane bilgisayarla donatılırken, öğrencilere burada bilgisayar kursu veriliyor.

Gençlik Merkezi'nde bilgisayar kursu gören 14 ve İngilizce kursu gören 12 öğrenciye çeşitli armağanlar verildi. Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ve AKUT Başkanı Nasuh Mahruki tarafından temin edilen kırtasiye malzemeleri ve formalar, düzenlenen bir törenle kurs gören öğrencilere dağıtıldı.

.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2006 Cumartesi 17:43:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ekin Taşdemir IP: 85.96.180.xxx Tarih : 13.03.2006 14:28:21
Karakoldan gençlik merkezine dönüştürülerek hizmete sunulan merkez çok ilginç geldi.Dilerim bir gün gelir karakollara ihtiyaç kalmaz ve böylesi merkezlere dönüştürülür. Afyon Valiliğinin kadınlara yönelik çalışmalarını da okuyorum. Çocuklara ve kadınlara yönelik çalışmaların toplumun kalkınmasımda en etkili yöntem olduğunu düşünüyor Afyon Valisini kutluyorum