3
Mayıs
2024
Cuma
EĞİTİM

Öğrenci Konseyi seçimini yaptı

Afyon Kocatepe Üniversitesi'ninde (AKÜ) öğrencileri, üniversite senatosu da dahil olmak üzere her ortamda temsil edecek olan Öğrenci Konseyi Başkanı, seçimlerde belirlendi.
AKÜ Öğrenci Konseyi Başkanlığı seçimleri, Ahmet Necdet Sezer Kampusü Prof. Dr. Sabri Bektöre Konferans Salonu'nda yapıldı. Daha önce belirlenen 33 öğrenci temsilcisinin oy kullandığı seçimlerde, Eğitim Fakültesi 4. sınıf öğrencisi Volkan Bozkurtoğlu Öğrenci Konseyi Başkanı, Uşak Eğitim Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Yücel Önder Konsey Başkan Yardımcısı ve Fen-Edebiyat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Recep Erboz Konsey Genel Sekreteri olarak seçildi.
AKÜ Rektörü Prof. Dr. Halim Sözbilir, üniversite yönetimi olarak öğrencilerin yönetimde söz hakkına sahip olmasına büyük önem verdiklerini belirterek, "Öğrenci Konseyi, yönetimimiz ile öğrencilerimiz arasındaki iletişimi güçlendirme noktasında önemli bir rol üstlenmektedir. Demokratik bir ortamda yapılan seçimlerde Öğrenci Konseyi Başkanı seçilen Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği 4. sınıf öğrencisi Volkan Bozkurtoğlu'nu tebrik ediyor ve öğrenci arkadaşları adına sürdüreceği çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.
..
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2005 Perşembe 17:29:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?