30
Mayıs
2024
Perşembe
SAĞLIK

Ege'nin en büyük rehabilitasyon merkezi

Aydın'da 2 girişimci doktor tarafından kurulan Özel Fizirem Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi hizmete açıldı.

Sağlık sektöründe bölgede önemli bir eksikliği dolduracak olan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin, 7 Eylül Mahallesi Aydın Bulvarı üzerinde bulunan Samanyolu Sitesi'nde 465 metrekarelik alanda açılışı için düzenlenen törene, Aydın tıp camiası ve önemli siyasetçilerin yanı sıra çok sayıda vatandaş da katıldı. Açılış, AK Parti Aydın Milletvekili Semiha Öyüş ve aynı zamanda girişimci doktorların hocası olan, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesi Fizik Tedavi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Faruk Şendur tarafından gerçekleştirildi.

Uzman Dr. Cavidan Ay ve Uzman Dr. Ayhan Erkek'in yanı sıra çok sayıda sağlık personelinin görev yaptığı merkezin, günlük 200 hasta tedavi kapasitesine sahip olduğu ve modern cihazlarla donatıldığı bildirildi. Aydın, Merkez ve Ege Bölgesi'ndeki önemli bir eksikliği gidermek amacıyla bu merkezi açtıklarını belirten Uzman Dr. Ay ve Uzman Dr. Erkek bölgedeki hastalarının artık sıra beklemeden aynı gün fizik tedavi ve rehabilitasyon imkanı bulabileceğini söyledi.

Ay ve Erkek, "Aydın'da önemli bir eksikliği gidermek amacıyla bu tesisi açtık. Artık bölgede fizik tedavi ve rehabilitasyon görecek hastalar, bel ve boyun fıtığı kireçlenmesi olanlar, felçliler, sinir yaralanmaları ve eklem kısıtlıkları olanlar, Aydın'ın ve Ege'nin en büyük ve modern tesisi olan hastanemizde hiç sıra beklemeden hizmet alabilecekler" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Aralık 2005 Cumartesi 12:45:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?