20
Mayıs
2024
Pazertesi
SAĞLIK

İlhami Ortekin Sağlık Merkezi hizmete açıldı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) ve Aydın Belediyesi işbirliğiyle kurulan "Adnan Menderes Üniversitesi İlhami Ortekin Sağlık Merkezi" hizmete açıldı.

Sağlık merkezinde sigarayı bırakma, aile hekimliği, hipertansiyon, meme muayene ve genel muayene poliklinikleriyle hizmet verilecek.

'Önce insan' anlayışıyla Aydın Belediyesi olarak ADÜ ile her alanda olduğu gibi sağlık alanında da işbirliği yaptıklarını belirten Aydın Belediye Başkanı İlhami Ortekin, sağlıklı ve planlı şehir için çalıştıklarını söyledi. "Belediyecilik, hizmeti vatandaşın ayağına götürmektir" diyen Başkan Ortekin, "İçişleri Bakanlığı'nın belediyeler performans değerlendirmesinde Aydın Belediyesi'nin 129 belediye arasında, yönetim, hizmet kalitesi, halkla ilişkiler, eğitim, kültür, sosyal yardımlar ve sağlık hizmetleri alanında ilk dörde girmeyi başardı.

Bu bizim için gurur verici. Ayrıca, içme suyu kalitesi yönünden de Aydın içme suyu Türkiye'de 2. belediye olmaya hak kazandı" diye konuştu. Aydın Valisi Mustafa Malay, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gürel, daire müdürleri, siyasi parti temsilcileri ve davetlilerin katıldığı tören sonrası Adnan Menderes Üniversitesi İlhami Ortekin Sağlık Merkezi açıldı.

Açılış sonrası yapılan tansiyon ölçümünde Aydın Valisi Mustafa Malay, İl Müftüsü Bahaettin Bildik ve Belediye Başkanı İlhami Ortekin'in tansiyonu yüksek çıkarken, AK Parti İl Başkanı Mehmet Erdem ve ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Gürel'in tansiyonu normal çıktı.

.
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2005 Cuma 01:11:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer altundağ IP: 88.242.11.xxx Tarih : 14.02.2007 19:41:39
ALLAH sizi basımızdan eksık etmesin kendinize ıyı bakın efendım cok sagolun cok tesekkur ederız