5
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Ücretsiz tiyatro oyunu büyük ilgi gördü

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen tiyatro etkinlikleri çerçevesinde ücretsiz olarak sahnelenen ''Anrico'nun peşinde" oyunu büyük beğeni topladı.

Denizli Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda sahnelenen, Kubilay Tuncer'in yazdığı Süleyman Zencir'in yönettiği Cahide Fenli'nin rol aldığı 'Anrico'nun Peşinde' adlı tek kişilik oyun, 5 ve 6 Nisan tarihlerinde 2 seans halinde izleyicilere sunuldu. Edebiyat Dostları Tiyatrosu'nun da destek verdiği oyunda, Güney Afrika'da gözaltına alınan 18 yaşındaki Anrico'nun verdiği özgürlük mücadelesi, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.

Bu arada Denizli Belediyesi, Altı Nokta Körler Derneği oyuncularının sahneleyeceği "Deli'' oyunuyla tiyatro etkinliklerine devam ediyor. Denizli Belediyesi'nin ücretsiz olarak tiyatro sevenlerin beğenisine sunacağı "Deli'' oyunu, yarın akşam Çatalçeşme Oda Tiyatrosu'nda izleyiciyle buluşacak. Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Çalışkan, etkinliğin Denizli Belediyesi organizasyonu, Altı Nokta Körler Derneği ve Sanatsevenler Derneği'nin de desteğiyle gerçekleşeceğini belirtti. Çalışkan, belediyenin bandodan tiyatroya, sanat müziği konserinden halk müziği konserine kadar birçok etkinliği ücretsiz olarak düzenleyip Denizliler'e sunduğunu ve bu türlü etkinliklere devam edileceğini söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 12:59:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?