3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Başkan da tutuklandı

Denizli'de maganda kurşunuyla 1 çocuğun ölmesi ve 1 çocuğun da yaralanması olaylıyla ilgili aralarında damat ve belediye başkanının bulunduğu 4 kişi tutuklandı.

Edilen bilgiye göre, Cumartesi gecesi Denizli'nin Sarayköy İlçesi'ne bağlı Altıntepe Köyün'de Gökhan Dalkılıç ile Azize Arslan'ın düğününde havaya ateş edilmesi sonucu damat Gökhan Dalkılıç'ın 8 yaşındaki amcasının oğlu İbrahim Dalkılıç hayatını kaybetmiş 14 yaşındaki Murat Başbuğ da hafif şekilde yaralanmıştı. Olayın faillerinin bulunması için çalışma başlatan jandarma ekipleri başta damat olmak üzere düğüne katılanların ifadesine başvurdu.

Cumhuriyet Savcılığı tarafından incelenen düğün kaseti sonucunda dün çok sayıda kişinin ifadesi alındı. Yaklaşık 15 saat süren ifade alımı sonucunda görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda damat Gökhan Dalkılıç (25) TCK'nın 85/1 maddesine göre Taksirli Adam Öldürme suçundan, Üçler Belediye Başkanı Muhammet Özcan (36), Hüdai Dülger (45) ve İsmail Aydın (29) meskun mahalde ateş etmek, korku ve panik yaratmak suçlarından tutuklandı. Gece yarısı tamamlanan sorgulamanın ardından tutuklular adliye kapısının önüne kadar yanaştırılan jandarma aracına konularak Denizli D Tipi Cezaevi'ne götürüldüler. Tutukluların adliye çıkışı sırasında görüntü almak isteyen basın mensupları engellenmek istendi.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2005 Salı 12:05:44
Güncelleme :23 Ağustos 2005 Salı 12:09:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?