5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Büfeye bırakılan çanta patladı

Denizli'nin Acıpayam ilçesine bağlı Kelekçi beldesinde bir büfede meydana gelen patlamada, 1 kişi yaralandı.

H.Y, dün gece saat 24.00 sıralarında sahibi olduğu Tekel maddeleri satış büfesinde arkadaşları B.Ü. ve R.A. ile birlikte otururken, tanımadıkları bir kişi taşıdığı pazar çantasını emanet olarak bırakmak istediğini, sabah Çameli ilçesine bağlı Güzelyurt köyünden dönüşünde alacağını söyledi. İçinde ne olduğunun sorulması üzerine çantayı açıp naylon poşet içindeki inşaat çivilerini gösteren kimliği meçhul kişi, daha sonra büfeden ayrıldı.

Ancak, bir süre sonra rafların altına konulan çantada patlama meydana geldi ve oluşan basınçla büfenin camları kırıldı. Cam parçalarının isabet etmesi sonucu B.Ü. ayağından hafif şekilde yaralandı.

Jandarma ekibi tarafından olay yerinde yapılan incelemede, 2 adet 8-10 santimetre uzunluğunda su borusu, 1 metre çok telli elektrik kablosu, 1 adet 12 voltluk ışıldak aküsü, 1 adet küçük entegre ve 1 kilogram inşaat çivisi bulundu.
Güvenlik güçleri, büfe sahibi H.Y. ve diğer görgü tanıklarının verdiği bilgi doğrultusunda çantayı bırakan 20-25 yaşlarında, 1 metre 60 santimetre boyunda, kot pantolon ve montlu kişinin kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışmaları sürdürüyor.
a.a
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 16:05:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?