5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Çevre Yolu inşaatı hız kazanıyor

Denizli Belediyesi, Ankara ve İzmir çevre yollarını birbirine bağlayacak Bozburun Çevre Yolu'nu, 50 metre genişliğe çıkarıp yeniden düzenliyor.
 
Denizli Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü, yol yapım ekibi ve dozer, ekskavatör, kepçeden oluşan toplam 9 iş makinesi ve 10 kamyonla Bozburun Yolu'nda çalışmalara başladı. Ekipler, 4 gün önce Bozburun'dan başlattıkları çalışmalarda, dar olan mevcut yolu, projede belirtilen şekliyle 50 metre genişliğe çıkaracak. Çalışmalarda, inşaat sahası etrafında güvenlik önlemleri alan ekipler, yoldan geçen araç sürücüleri için de personel görevlendirip uyarı levhası yerleştirdi. Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi önünden geçerek İzmir Asfaltı Yolu'na ulaşacak yolda, yolun geçeceği yüksek tepeler düzlenirken, alt kısımda kalan yerlere de dolgu yapılıyor.
 
Denizli Belediyesi Fen İşleri Müdürü İbrahim Kaşlıköse, Bozburun Yolu'nun genişletilip düzenlemesinin tamamen Denizli Belediyesi imkanlarıyla yapıldığını belirterek, "Bozburun Köyü'nden başlayan yol, Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi'nden İzmir Yolu'na çıkacak. Böylece, gelecekte hayata geçirilecek İzmir ve Ankara Çevre yolları arasındaki bağlantı yolu olan Bozburun Yolu, 50 metre genişliği ve yaklaşık 2 bin 500 metre uzunluğuyla ihtiyaçları karşılayacak'' dedi.
.
Yayın Tarihi : 27 Nisan 2006 Perşembe 21:01:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ömer özer IP: 88.253.49.xxx Tarih : 19.04.2008 21:23:14

ya bu çevre yolu nerden gelip nere gittiğini nerdenöğrenebiliriz bilgi verirseniz men mun olurum.