5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Denizli'de vahşet

Denizli'de yaklaşık 1 hafta önce bıçakla öldürüldüğü anlaşılan bir şahıs, iç organları çıkartılmış ve erkeklik organı kesilmiş olarak bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Kayalık Mahallesi 565 Sokak'taki Merve Apartmanı'nın yöneticisi Ahmet Ay, kapıcı dairesinde oturan Mehmet Özdemir (55) kirasını geciktirince bu akşam saatlerinde Özdemir'in evine gitti. Yaklaşık 8 gündür görünmeyen Özdemir'in kaldığı kapıcı dairesinden koku gelmesi nedeniyle yedek anahtar ile kapıyı açan Ahmet Ay, Özdemir'in battaniye içine sarılmış cesedini görünce polise haber verdi. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı çalışmada Mehmet Özdemir'in yaklaşık 1 hafta önce bıçakla öldürüldüğü, sonra iç organlarının çıkartıldığı ve erkeklik organın kesildiği tespit edildi. Emniyet ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemelerde, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin evden çıkarken kapıyı kilitlediğini, kapı anahtarını çıkarken kapının altından odaya attığını tespit etti.

Tüyler ürperten cinayetin ardından Mehmet Özdemir'in cesedi Denizli Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılırken, cinayet zanlılarının bulunması için operasyon başlatıldı.

Öldürülen Mehmet Özdemir'in eşinden boşandığı ve üniversitede okuyan bir kızı olduğu öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 29 Ocak 2006 Pazar 22:35:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?