5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Hırsızlık olayı kameralara takıldı

Denizli Belediyesi'nin su veznesinden 3 bin YTL çaldığı iddia edilen 4 kişi, güvenlik kamerasına yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Denizli Belediye binasının zemin katında bulunan Su Tahsilat Veznesi'ne gelen 4 kişi, önce etrafı gözetlemeye başladı. Bu sırada veznede bulunan güvenlik görevlisini fark eden şahıslar, dikkat çekmemek için ayrıldılar. Bu sırada şahıslardan bir tanesi güvenlik görevlisi Onur Özen'in önüne geçerek tahsilat vezneleriyle ilgili sorular sormaya başladı. Şahıslardan diğer ikisi de gelerek güvenlik görevlilerinin önünü tamamen kapattı.

4 kişi olan şahıslardan diğeriyse arka tarafta personel girişini gözetlemeye başladı.

Arkadaşlarının güvenlik görevlisini oyaladığını gören 4. şahıs, veznenin personel girişinden girerek Gönül Eryılmaz'ın sorumlu olduğu vezneden deste halinde bulunan 3 bin YTL'yi alarak dışarıya çıktı. Bu sırada diğer 3 şahıs da arkadaşlarının çıktığını gördükten sonra belediyeden ayrıldı. Veznedar Eryılmaz'ın olayın meydana geldiği anda lavaboda olduğu öğrenildi. 

Paraların yerinde olmadığını gören diğer görevliler, olayı polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek şahısların eşkallerini aldı. Denizli Belediyesi Su Tahsilat Veznesi'nden 3 bin YTL çaldığı ileri sürülen 4 kişi, alınan güvenlik kamerasındaki eşkallere bakarak aranmaya başlandı.
.
Yayın Tarihi : 9 Mayıs 2006 Salı 16:38:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Gönül ERYILMAZ IP: 212.175.115.xxx Tarih : 5.06.2008 11:05:08

Ben Gümüşhane ilinin Şiran ilçesinde ikamet ediyorum.7.sınıfa gidiyorum.Vallahi hırsızlardan Türkiye'nin her yerinde şikayet var.Sizede sabır diliyorum.dünyada her zaman helal mal yemek