5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Park halindeki aracında ölü bulundu

Denizli-Antalya Karayolu'nda park halinde bulunan kamyonu kontrol eden bölge trafik ekipleri, şoför koltuğunun arkasında bulunan yatak bölümünde çuvalın içene konulmuş ceset buldu. Yapılan incelemelerde cesedin kamyon sürücüsüne ait olduğu tespit edildi.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatlerinde Denizli-Antalya Karayolu Cankurtaran Mevkii'nde yol kontrollerini sürdüren Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, bir restoran önünde park halinde duran 34 AB 8416 plakalı kamyondan şüphelenerek incelemek istedi. Kamyonun şoförüne ulaşamayan polis ekipleri kamyonun kapılarını açarak şoför koltuğunun arkasında bulunan yatak kısmında kan izlerini görünce olay bölgesinden sorumlu olan Denizli İl Jandarma Komutanlığı'na bilgi verdi. Olay yerine gelen Denizli İl Jandarma Alay Komutanlığı'na bağlı ekipler yaptıkları incelemede şoför mahalinin arka kısmında bulunan yatak bölümünde çuvalın içine konulmuş ceset olduğunu tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından çuval içine konan cesedin tespit edilmesinin ardından kamyon üzerinde parmak izi tespit çalışması yapıldı. Yapılan incelemelerde ayrıca cesedi yakmak amacı ile üzerine gaz ve benzeri yanıcı madde döküldüğü tespit edildi.

Plakadan ve araç içinde bulunan bazı evraklardan yola çıkan ekipler, aracın Nihat Coşkun adına bir firmadan nakliye amacıyla kiralandığını tespit ettiler. Şoförün akrabası olan Ekrem Coşkun'a ulaşan jandarma ekipleri, Ekrem Coşkun'un teşhisi ile cesedin Kamyon sürücüsü 43 yaşındaki Kamil Girik'e ait olduğu öğrenildi. Kamyon sürücüsü Girik'in bir süre önce Kocaeli'ne bağlı Gebze İlçesi'nde buzdolabı sacı yüklediği ve Manisa'da bir fabrikaya Cuma günü bu saçları teslim edeceği öğrenildi. Kamyondaki malzemenin 150 bin YTL değerinde olduğu ve gasp için cinayetin işlenemeyeceği ihtimali üzerinde duran jandarma, alacak verecek davası olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı'nın incelemesinin ardından cesedin bulunduğu yerden alınarak cenaze nakil aracı ile otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Morguna kaldırıldı. Jandarma ekipleri tarafından cinayeti işleyen kişi yada kişilerin aranmasına elde edilen delillerle başlandı.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2006 Çarşamba 10:59:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?