3
Mayıs
2024
Cuma
POLİS/ADLİYE

Trafik kazası: 5 yaralı

Denizli'de meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saatlerinde 2. Ticari Yol'da meydana gelen kazada, işadamı Halit Polat'ın eşi Perihan Polat (45) idaresindeki 35 AD 5636 plakalı otomobil, Bankalar Kavşağı'na geldiği sırada yolda yürüyen Hatice Kanatsız (51) ve Habibe Avcı (42) adlı kadınlara çarptı.

Çarpmanın etkisiyle her iki kadın da ağır yaralanırken, sürücü Perihan Polat, aracıyla kavşağı geçerek Oğuzhan Caddesi'ne girdi ve kaldırımda yürüyen Kadriye Çetinözlü (49) adlı başka bir kadına çarptı. Ortalığın adeta savaş alanına döndüğü kazada, Perihan Polat bir dükkanın duvarına çarparak durabildi.

Kazadan sonra sürücü kadın şoka girerken, çevredekiler tarafından banka şubesine götürülerek sakinleştirilmeye çalışıldı. Otomobilin çarptığı Hatice Kanatsız ve Habibe Avcı adlı kadınlar olay yerine gelen ambulans tarafından Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, aynı otomobilin kaldırımda yürürken çarptığı Kadriye Çetinözlü ise bir süre ambulans bekledi.

Kaldırımın üzerinde yakınları tarafından sakinleştirilmeye çalışılan yaralı bayanı bir süre sonra kaza yerine gelen ambulans hastaneye götürürken, meraklı vatandaşların olay yerine akın etmesi başta polisi olmak üzere diğer görevlileri zor durumda bıraktı.

Polisler sık sık vatandaşları kaza yerinden uzaklaştırmaya çalışırken, sürücü Perihan Polat, güvenlik önlemleri altında polis tarafından araca bindirilerek kaza yerinden uzaklaştırıldı.

Kazanın görgü tanıkları, sürücü kadının Bankalar Kavşağı Vakıfbank Şubesi önünde iki bayana çarptıktan sonra direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve karşı caddeye geçerek bir süre kaldırımda gittikten sonra başka bir kadına çarptığını ileri sürdü.

Kazada yaralanan Hatice Kanatsız ve Habibe Avcı'nın durumlarının ciddi olduğu, Kadriye Çetinözlü'nün ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Her 3 kadın yaralı da Denizli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, kazayı duyan yakınları hastaneye akın etti.

.
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2005 Cuma 14:55:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?