18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM
Belediye Sayfaları

Bedirhan Gökçe, şiir severlerle buluşacak

İzmir'de, AKP Bornova İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları tarafından 1 Ekim 2005 tarihinde düzenlenecek şiir dinletisine konuk olarak Bedirhan Gökçe'nin katılacağı bildirildi.

Etkinlikle ilgili bilgi veren AKP Bornova İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı Musa Çevik, kültür etkinlikleri kapsamında İzmir ve Bornova halkına güzel bir şiir şöleni sunmayı amaçladıklarını ifade ederek, "Yazdığı ve okuduğu şiirler, yaptığı ulusal radyo programlarıyla özellikle üniversite camiasında çok sevilen Bedirhan Gökçe'yi İzmir'e getirmekten doyalı büyük mutluluk yaşıyoruz. Bu tür sosyal aktivitelerimiz sürecek. Tüm İzmirli ve Bornovalıları şiir şölenimize bekliyoruz" dedi.

Biletlerin Bornova Sanat Cafe ve AKP Bornova İlçe Teşkilatı Başkanlığı'ndan temin edilebileceğini kaydeden Çevik, şölene büyük katılım beklediklerini sözlerine ekledi. Fuar içi İsmet İnönü Kültür Merkezi'nde 1 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da gerçekleştirilecek şiir dinletisinde Gökçe, kendisine ve ünlü şairlere ait şiirleri seslendirecek.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 13:15:57
Güncelleme :2 Ekim 2005 Pazar 16:33:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?