3
Mayıs
2024
Cuma
SİYASET

İça: Kütahya'nın önünü tıkamak isteyenler var

Kütahya Belediye Başkanı Mustafa İça, Ali Paşa Mahallesi'nde yap-işlet-devret modeliyle DEMAR şirketi tarafından yapılacak otopark ve iş merkezi temel atma töreninde yaptığı konuşmada, "Kütahya'nın önünü tıkamayın. Oynanan oyunlar var. Kütahya halkı beni destekleyecektir" dedi.

Göreve geldiği günden bu yana önemli projelere imza attıklarını söyleyen Başkan İça, "Bundan sonra yapacaklarımızı da özel sektör eliyle yapacağız. Biz belediye olarak bu tür büyük yatırımları yapamazdık. Yapsak da özel sektör kadar iyi hizmet veremezdik. Özel sektör bu işi daha iyi yapıyor. Belediye kaynaklarını sarf etmeden, özel sektör eliyle bu yatırımı yapıyor. İş merkezi ve otopark için 3 trilyon harcanıyor. Bu para belediyenin kasasından çıkmadan gerçekleştiriliyor" diye konuştu.

Başkan İça, Ilıca Kaplıcaları'ndaki havuza erkek ve bayanların ayrı zamanlarda girmesi yönünde yapılan oylamada, 18 meclis üyesi ile ters düşmüştü. Ayrıca, AKP Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay ile arasında mektup krizi yaşanmış ve karşılıklı olarak sert açıklamalar yapılmıştı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Eylül 2005 Pazar 16:35:16
Güncelleme :18 Eylül 2005 Pazar 16:41:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?