23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Adliye mensuplarına veda yemeği

Kütahya'nın Tavşanlı Adliyesi'nde görev yapan 7 yargı mensubu başka illere tayin olurken, 1 yargı mensubu da istifa ederek avukatlığa geçiş yaptı. İstifa ve tayinler dolayısıyla Tavşanlı Adliyesi'nden ayrılan 8 cumhuriyet savcısı ve hakim için bir veda yemeği tertiplendi.

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun (HSYK) kararı uyarınca Tavşanlı Adliyesi'nde görevli Hakim Hüseyin Öztürk Giresun-Şebinkarahisar Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığı'na, Cumhuriyet Savcısı İlkay Özcan Bayburt Cumhuriyet Savcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı Kemal Yalçın Adana-Kozan Cumhuriyet Savcılığı'na, Cumhuriyet Savcısı Mehmet Veysi Aktaş Batman-Kozluk Hakimliği'ne, Hakim Gülten Yalçın Adana-Kozan Hakimliği'ne, Hakim Önder Kanyılmaz Bilecik-Osmaneli Hakimliği'ne ve Hakim Yönel Özkan da Yozgat-Çayıralan Hakimliği'ne tayin oldu. Yine Tavşanlı Adliyesi'nde görev yapan Cumhuriyet Savcısı İhsan Tolga Duruoğlu da mesleğinden istifa ederek avukatlığa geçiş yaptı.

Yargı mensuplarının Tavşanlı Adliyesi'nden ayrılacak olmaları münasebetiyle düzenlenen veda yemeğinde konuşan Kaymakam Erol Türkmen, Tavşanlı'dan ayrılacak olan yargı mensuplarına hizmetleri dolayısıyla teşekkür ederek, bundan sonraki görevlerinde başarılar diledi.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Temmuz 2005 Cuma 15:13:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?