28
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Spor salonu için 38 bin YTL ödenek

Tavşanlı spor tesislerinin modernizasyonu için gerek projeler gerekse ödenek yönünden yoğun bir dönemin yaşanmakta olduğu bildirildi. 

Kütahya İl Daimi Encümeni üyesi Ramazan Aydemir, Tavşanlı Kapalı Spor Salonu'nun tamir ve bakım işlerinin 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu hükümleri gereğince yaptırılması için İl Daimi Encümeni tarafından 38 bin YTL ödenek tahsis edildiğini söyledi. 

İlçedeki spor tesislerinin modernizasyonunun özellikle ilçe gençlerinin spor yapmaları için önemli olduğuna işaret eden Aydemir, Tavşanlı Ada Stadı'nda devam eden bakım ve onarım işleri için de önümüzdeki günlerde ek ödenek ayrılacağını duyurdu. 

Öte yandan, Tavşanlı Ada Stadı'nda yaklaşık 1 ay önce başlatılan çalışmalar devam ediyor. Stadın çimlerinin yenilenerek 2006-2007 sezonunun başına yetiştirileceği kaydedildi. 

Bununla birlikte stadın içerisine yürüyüş ve koşu parkurlarının yapılması için çalışmalara başlandığı ifade edilirken, stadın önündeki otoparka araç girişinin yapıldığı kısma büyük bir kapı monte edileceği öğrenildi. 

Diğer yandan, statta muhtelif çalışmaların ise halen devam etmekte olduğu bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2006 Cuma 19:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
yılmaz yazlak IP: 88.233.51.xxx Tarih : 13.06.2006 15:14:13
bence ilk akla gelen yapılaztırma sonrasınca en onemlısı cevre cervedekı insanlar nasıl davranırsa o kadar iyi bır spor tesısı ola bilir kutahya kulturel bakımdan cok ıyıbır yerlesım bırımı.devlette seslenıyoruz spor tesıslerımızı onem verelım.ben istanbuldan yılmaz yazlak lıse 3 onrencısıyım mımarlık bolumunde istanbulda cok spor falıyetlerı var bence her ulkede oldugumuz gıbı turkıyedede spor komplekslerı istıyoruz bu kadar kutahya tavşanlıdakı arkadasım seda erdogana selamlar....