27
Mayıs
2024
Pazertesi
YAŞAM

Kimin yazdığını o da merak ediyor

Türkiye, Pakistan Devlet Başkanı Pervez Müşerref'e, içine 1 YTL koyarak dokunaklı ifadelerle mektup yazan ve Kütahya'nın Tavşanlı İlçesi'nden Ankara'daki Pakistan Büyükelçiliği'ne ulaştırılmak üzere postaneye veren çocuğu arıyor. Bazı basın organlarında, mektubu yazdığı iddia edilen Mustafa Yılmaz (13), mektubu kendisinin yazmadığını söyledi.

"Ben yalan söylemem. Mektubu ben yazmadım. Yazsaydım söylerdim ama kimsenin hakkını yemek istemem" diyen Mustafa Yılmaz, mektubu kimin yazdığını kendisinin de merak ettiğini belirtti. Moymul İlköğretim Okulu'nun 6. sınıfında öğrenim gören Mustafa, birinci kademeyi okuduğu Üç Eylül İlköğretim Okulu'ndaki arkadaşlarının ilk olarak bu iddiayı ortaya attığını ifade ederek, "Mektubu yazdığım konusunda çıkarılan iddialar gerçekleri yansıtmıyor. Ailem maddi olarak zor durumda, ancak kesinlikle ben bu mektubu üstlenmem. Çünkü yalan söylemem. Kimsenin hakkını yemek istemiyorum. Zaten yazsaydım söylerdim. Hatta kendi kendime 'Keşke mektubu ben yazsaydım' diye de düşündüm. Kimin yazdığının ortaya çıkmasını ben de herkes gibi merak ediyorum" dedi.

Öte yandan, haberde bahsi geçen Okul Müdürü İsmail Dereli, "O mektuptaki yazı, Mustafa'nın yazısına benziyor" ifadesini kullanmadığını söyledi. Ayrıca Mustafa'nın, annesi Meryem Karanfil ile birlikte Moymul Mahallesi'nde yaşadığı, anne ve babasının 2 sene önce boşandığı öğrenildi

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 15:28:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?