4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Arınç, nikah şahidi oldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Bülent Arınç, memleketi Manisa'da Belediye Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu Bilal Demir ile Nurdan İkan çiftinin nikah şahitliğini yaptı. Öğretmenevi salonunda düzenlenen nikah törenine TBMM Başkanı Bülent Arınç eşi Münevver Hanım ile birlikte katıldı.

Vali Orhan Işın, Belediye Başkanı Bülent Kar'ın yanı sıra, AK Parti Manisa Milletvekilleri Mehmet Çerçi, Hüseyin Tanrıverdi, İsmail Bilen, Hakan Taşçı ve Süleyman Turgut olmak üzere tam kadro olarak nikah töreninde hazır bulundu. Genç çiftin yakınları ve çok sayıda davetlinin katıdığı törende, Bilal Demir ile Nurdan İkan çifti, salona alkışlar eşliğinde girdi.

Belediye Başkanı Bülent Kar'ın kıydığı nikahta, genç çiftin nikah şahitliğini TBMM Başkanı Bülent Arınç, AK Parti milletvekilleri ile gelin yakınlarından oluşan 6 kişi yaptı. Başkan Kar, Demir ve İkan çiftine ömür boyu mutluluklar dilerken, TBMM Başkanı Bülent Arınç da, Demir ve İkan ailelerini uzun zamandır yakından tanıdığını ve çiftin birbirlerine çok yakıştığını ifade ederek, nikah cüzdanını geline teslim etti. Arınç ve eşi Münevver hanım daha sonra genç çifte altın takı takarak ömür boyu sağlık ve mutluluk dileklerinde bulundu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 14:10:26
Güncelleme :18 Ekim 2005 Salı 18:17:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?