9
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Belediye'den Anneler Günü hediyesi

Manisa Belediyesi, 14 Mayıs Anneler Günü etkinlikleri kapsamında, özel olarak hazırlanan bin adet havlu ve Sinan Yağmur'un yazdığı "Benim Annem Bir Melek" isimli kitabı dağıtılacak.
 
Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes, "Annelerimiz daha güzel şeylere layık" dedi.
Manisa Belediyesi, bu özel günde anneleri unutmadı. Manisa Belediyesi Anneler Günü nedeniyle bin adet özel havlu yaptırdı. Ayrıca Sinan Yağmur'un kaleme aldığı "Benim Annem Bir Melek" isimli kitaptan bin adet hazırladı. Belediye Başkan Yardımcısı Recep Kafes'in öncülüğünden hazırlanan hediyeler, Manisalılar'a dağıtıldı. Kafes, "Anneler her şeyin en güzeline layık. Manisa Belediyesi olarak annelerimiz için özel olarak hazırlattığımız bu hediyeleri, zabıta ve personelimiz aracılığıyla annelerimize dağıtacağız" diye konuştu. 

Annelerin yılda sadece bir kez değil, her gün hatırlanması gerektiğinin altını çizen Kafes, "Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü, karşılıksız emek ve inanılmaz özverileriyle bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetişmemizi sağlayan annelerimizdir. Onları ne kadar mutlu etsek, yine de emeklerinin karşılığını vermiş sayılmayız. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerimizin Anneler Günü'nü kutluyoruz" şeklinde konuştu.
.
Yayın Tarihi : 13 Mayıs 2006 Cumartesi 12:20:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?