4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Canavara 1 can daha

Manisa'da meydana gelen tek taraflı trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, yaklaşık 10 metre yükseklikten şarampole yuvarlandı. Kazada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, kaza dün akşam saat 21.30 sıralarında meydana geldi. Akhisar İlçesi İstikameti'nden Manisa yönüne giden 45 AF 801 plakalı Megan marka otomobil, Manisa girişindeki Gediz Köprüsü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sağındaki 10 metre derinliğindeki şarampole uçtu.

Araçta bulunan Mahmut Yavaş (31) olay yerinde hayatını kaybederken, asker olduğu öğrenilen ve bayram izni için memleketi Manisa'ya gelen Cemali Bilgilol (21) ise yaralandı.

Bilgilol, kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekibi tarafından Manisa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha sonra ise Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi. İlk tespitlerde, otomobili kimin kullandığı belirlenemezken, kaza mahalinde otomobilden metrelerce uzakta bulunan Mahmut Yavaş'ın cesedi, görevliler tarafından güçlükle yola çıkarıldı. Yavaş'ın cesedi daha sonra otopsi için Manisa Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Mahmut Yavaş'ın öldüğünü duyan ailesi ve yakınları hastaneye koştu. Baba Hüseyin, anne Hafize ve geride kalan tek oğulları Mehmet Yavaş, yaşadıkları acı olay nedeniyle sinir krizleri geçirdi. Yavaş ailesini yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 05:40:56
Güncelleme :8 Kasım 2005 Salı 11:19:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?