4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Hizmet maratonu

Manisa Belediye Başkanı Bülent Kar, kentin çehresini değiştirecek, değeri trilyonlarla ölçülen onlarca işi aynı anda çok büyük bir süratle yaptıklarını belirtti.

Yatırımlarla ilgili açıklamada bulunan Belediye Başkanı Bülent Kar, Manisa'nın 2006 yılına büyük hizmetlerle gireceğini ifade ederek, "Manisa Belediyesi'nin birbirinden önemli projelerinin inşaat çalışmaları son hızla sürüyor. Toplu konutlar, otopark, işte Manisa'nın her köşesinde yaptığımız bir eser yükseliyor. Yaptığımız bu tesislerle bu hizmetlerle Manisalılar'ın bize olan güvenine layık olacağız" dedi.

Otopark sorununa da değinen Başkan Kar, göreve geldiklerinde Manisa'nın en önemli sorunlarından birisi olan otopark sorununun çözümüyle ilgili ciddi adımlar attıklarını kaydederek, "Yarım kalan Karaköy otoparkını bitirerek hizmete açtık. Hükümet önü otoparkının inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu bölgedeki araç yoğunluğunu büyük ölçüde rahatlatacak olan otopark inşaatımız 2006 yılı ocak ayında bitecek" diye konuştu.

Yeni yapılmakta olan Tevfik Lav Spor Tesisleri, Kamyon ve Tır Parkı Sosyal Tesisleri, Mezbaha ve Canlı Hayvan Borsası, Toplu Konutlar, Hayvan Barınma ve Tedavi Merkezi, inşaatlarının aynı anda devam ettiğine dikkat çeken Belediye Başkanı Bülent Kar, "Bunun yanı sıra Akpınar piknik ve rekreasyon alanında da yaptığımız büyük projeyi hayata geçiriyoruz. Yapılan trilyonluk tesisler bir bir ortaya çıkıyor. 18 aylık sıkı çalışmanın meyvelerini yeni yeni almaya başlıyoruz. Manisalılar hizmetin en iyisine layık. Yaptığımız bu hizmetler belki birilerini rahatsız ediyor olabilir, fakat hiç kimse bizi millete hizmetten alıkoyamaz. Aldığımızın emanetin bilinci içinde görevimizi en iyi şekilde yerine getireceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ekim 2005 Çarşamba 19:24:48
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 12:12:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?