7
Mayıs
2024
Salı
SAĞLIK

Üniversitelilerden kan bağıışı

Muğla Üniversitesi Öğrenci Konseyi'nin Devlet Hastanesi Kan Merkezi işbirliğinde düzenlediği kan bağışı kampanyanın ilk gününde üniversite öğrencileri kan bağışında bulunmak için yarıştı.

Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu (BESYO) Öğrenci Temsilciliği'nin organizesinde düzenlenen ve yüksek okul binasında gerçekleşen kan bağışı kampanyasına Rektör Prof. Dr. Şener Oktik, BESYO Müdürü Prof. Dr. Erdal Zorba, yüksek okul öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Üniversite Rektörü Prof. Dr. Şener Oktik, kan bağışında bulunmanın çokyüce bir davranış olduğunu belirtirken, kampanyaya destek veren öğrencilere teşekkür etti.

Üniversite Öğrenci Konseyi Başkanı Ökkeş Gün de, kampanyanın düzenlenmesinde emeği geçen ve katılan tüm öğrenci arkadaşlarına teşekkür ederken, kampanyanın iki gün süreli olduğunu ve kan vermek isteyen üniversitelilerin BESYO binasına gelip bağışta bulunmalarını istedi. Öğrenci Konseyi olarak bu tür etkinlikleri düzenli olarak yapacaklarını belirten Konsey Başkanı Gün, kampanyanın ilk gününde kendilerini yalnız bırakmayan Rektör Prof. Dr. Oktik, BESYO Müdürü Prof. Dr. Zorba ve öğretim üyelerine teşekkür etti.

.
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2005 Salı 16:29:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?