4
Mayıs
2024
Cumartesi
EKONOMİ

USİAD Genel Kurulu yapıldı

Uşak Sanayici ve İşadamları Derneği (USİAD) Olağan Genel Kurul Toplantısı, Dülgeroğlu Otel'de bugün yapıldı. Tek liste halinde gidilen seçimlerde, Mustafa Kuvvet USİAD'ın yeni başkanı oldu.

Yaklaşık 3 yıldır derneğin başkanlığını yapan Mustafa Baştuğ'un aday olmadığı genel kurul, 45 üyenin katılımıyla gerçekleşti. Yapılan seçimlerde USİAD Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Mustafa Kuvvet getirilirken, yönetim kuruluna ise, Musa Alsancak, Erol Polat, Hasan Yıldırım, Ertan Işık, Kemal Sirgeli, Mehmet Sesli, Hüseyin Tanış, Çetin Çekçek, Mehmet Demirhindi, Hüsnü Çakın, Hüseyin Bilgin, Mesut Çelik, Zeki Erçel ve Ali Yıldırım seçildi.

Yönetim kurulu başkanlığına getirilen Mustafa Kuvvet, "İlimiz ve ülke kalkınmasında önemli rol üstlenen derneğimiz, bundan sonra da sosyal ve ekonomik konularda öncü destek olmaya devam edecektir. Sanayicimizin sorunları ve çözüm önerileri konularında çalışmalarımıza ağırlık vereceğiz. Bu amaçla, bilgi birikimi ve rekabet üstünlüğünün sağlanması, markalaşma, işbirliği ve eğitim çalışmalarına gerekli özeni göstereceğiz. USİAD olarak amacımız, ilimiz için birlik beraberlik içinde kültürel değerlerimize bağlı kurumsal ve toplumsal sorumluluk bilinciyle kalite, rekabet ve sürekliliği sağlamaktır" dedi.

Bu arada, USİAD üyesi Kadir Bakır, Uşak'ta bulunan tarihi dokuların ve evlerin restore edilmesi ve Uşak'ın kentleşmesinde çalışma yürütülmesi için talepte bulunarak bu girişimlerin yapılmaması halinde hiçbir dernek bünyesinde yer almak istemediğini dile getirdi. Bu talep üzerine USİAD üyeleri Kadir Bakır başkanlığında bir kurul oluşturulmasını ve kentin güzelleştirilmesi ve tarihi Uşak evlerinin restore edilmesiyle ilgili rapor hazırlanmasını kararlaştırdı.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2005 Cumartesi 16:14:34
Güncelleme :13 Ekim 2005 Perşembe 16:30:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?