1
Mayıs
2024
Çarşamba
EKONOMİ

İş Bankası ve Atso'dan kredi protokolü

Türkiye İş Bankası ve Adıyaman Ticaret Sanayi Odası (ATSO) tarafından uygun koşullarda kredi kullanımı hususunda protokol imzalandı.

Protokol, Türkiye İş Bankası Ticari Satış Direktörü Şaban Demir, ATSO Başkanı Zafer Ersoy ve İş Bankası Adıyaman Şube Müdürü Celal Ertekin tarafından ATSO toplantı salonunda imzalandı. İşadamları ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde, küçük ve orta boy işletmelere yatırım kredisi, ihracat döviz kredisi, faturalı alışveriş kredisi, iş yeri kredisi, ticari taşıt kredisi, tarım ekipman kredisinin uygun faizle verileceği belirtildi. ATSO üyelerine uygun faiz oranlarıyla verilecek olan
krediler odanın onayından geçtikten sonra banka tarafından verilecek.

İş Bankası Ticari Satış Direktörü Şaban Demir, Adıyaman'ın 10 yıldan beri gösterdiği gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirterek, "49 yıldan beri Adıyaman'da faaliyet gösteren bankamız, 2006 yılı rakamlarına göre Adıyaman'da en fazla kredi kullandıran özel bankadır. Resmi ve özel bankalar arasında yüzde 20, özel bankalar arasında ise yüzde 42 kredi kullandırma payına sahiptir" dedi.

ATSO Başkanı Zafer Ersoy ise ekonomik hareketliliğin olduğu şu günlerde İş Bankası'nın finansman desteğinde bulunmasının sevindirici olduğunu kaydederek, "Türkiye'de özel bankalar arasında yabancı sermayenin girmediği tek banka olan, Cumhuriyet bankası İş Bankası'na bizlerin de sahip çıkması gerekmektedir. Ekonominin hareketli olmasına rağmen bizlere desteklerini esirgemeyen banka yetkililerine teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2008 Pazartesi 18:50:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?