18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

"Balık Baştan Kokar"

Adıyaman'da özel bir ilköğretim kurumu tarafından eğlence gecesi düzenlendi. 'Balık Baştan Kokar' adlı tiyatro oyunuyla öğrenciler güldürürken düşündürdü. 

Adıyaman Halk Eğitim Merkezi salonunda düzenlenen eğlence gecesine Vali Halil Işık, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, okul yöneticileri, öğrenci velileri ve çok sayıda öğrenci katıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Ahmet Bağlıtaş, sosyal-kültürel faaliyetlerin düzenlenmesinde emeği geçen herkesi kutlayarak, "İlde başarılı çalışmalara imza atan bütün özel ilköğretim kurumlarına teşekkür ediyorum. Eğitimde hızla gelişen Adıyaman bu okullarla gücüne güç katmaktadır. Bugün burada öğrencilerin ve öğretmenlerin düzenleyeceği gecenin olumlu etkiler bırakacağına inanıyorum" dedi. 

Yapılan açılış konuşmalarının ardından, Adıyaman Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim görevlisi Fatih Alkayış'ın yazdığı ve Murat Halim Tokurçal'ın yönettiği "Balık Baştan Kokar" komedi oyunu sahnelendi. 2 perdelik oyunda okullarda yakacak sorunu anlatıldı. Daha sonra okul öğrencileri tarafından okunan şiirler okundu. Son olarak da öğrenciler müzik öğretmenlerinin şefliğinde solo ve koro halinde türküler seslendirdi.
.
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2006 Cumartesi 18:03:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?