16
Mayıs
2024
Perşembe
SİYASET

Başbakanlı AKP İl Kongresi

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı AKP Adıyaman Teşkilatı 2. Olağan Kongresi'nde mevcut başkan Ahmet Aydın güven tazeledi. 

Adıyaman Atatürk Stadyumu'nda yaklaşık 20 bin kişinin katılımıyla gerçekleştirilen kongrede 645 delegeden 291'i oy kullandı. Kullanılan oyların hepsi geçerli sayıldı. Seçime tek liste halinde giren Ahmet Aydın, yeniden oluşturulan 40 listesiyle tekrar seçildi. 

AK Parti İl Başkanı Ahmet Aydın, seçim sonrası yaptığı açıklamada, kendisini yeniden il başkanlığına seçen delegelere teşekkür ederek, "AK Parti Adıyaman Teşkilatı'nın birlik, beraberlik mesajı verdiği kongremiz miting havasında geçti. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılımıyla açık havada gerçekleştirilen kongrede delegelerin güvenlerini alarak yeniden başkan olduğumdan dolayı çok mutluyum. AK Parti'yi Adıyaman'da ve Türkiye'de, teşkilatın tüm yetkili organları ve partililerle daha da yukarılara çıkartmak gayesinde olacağız. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 14:22:48
Güncelleme :4 Mayıs 2006 Perşembe 14:37:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HACI İBRAHİM KOÇDAĞ IP: 81.214.142.xxx Tarih : 8.01.2009 14:11:29

BENİM OĞLUM HACETTEE ÜNVERSTESİ FİZİK MÜH. KAZANDI HAZIRLIĞI GEÇEMEDİ İKİN Cİ SENE TEKRAR ÜNİVERSTE SINAVINA GİRDİ İNAAT MÜH. KAZANDI VE KATÜ 1. SINIDA OKUYOR YURKURDA VE DEVLETTEN ALDIĞI BÜTÜN BURSLARI KESİLD DAHA ÖNCE YURT KURDAN ALMIŞ OLDUĞU BURSU DONDURDU BEN EMEKLİYİM MASRAFLARI ÖDEYEMİYOM BÜTÜN OKUL ÖĞRENCİLERİNE HATTA DEVLETE KARŞI GELEN ÖĞRENCİLER AF EDİLDİ 1 YIL OKULDA KALAN LARIN BURSLARI NEDEN VERİLMİYO BURSLARA AF CIKMIYOMU.....