7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Halının içinden dansöz çıktı

Diyarbakır'da değişik mekanlarda düzenlenen yeni yıl etkinliklerinde vatandaşlar yeni yıla eğlenerek girdi.

Diyarbakır'da yeni yıl eğlenceleri tüm hızıyla sürüyor. Otellerin yeni yıl etkinlikleri birbirinden ilginç animasyonlarla devam ederken, 2006'a eğlence mekanlarında giren çok sayıda çift saniyeleri sayarak öpüştü. Birbirinden ilginç görüntülerin yaşandığı Diyarbakır'da 2006'ya girildiği andan itibaren piste getirilen halının içinden çıkan dansöz herkesi şaşırttı.

Halının rulo edilmesi nedeniyle hayretler içinde kalan vatandaşlar halının içinden çıkan dansözün birbirinden kıvrak hareketleriyle adeta kendilerinden geçti. Diyarbakırlılar dansöze para takmak için adeta yarışırken, dansöz de kıvrak danslarıyla eğlenenlerden tam not aldı. Öte taraftan Diyarbakır Maliye ekipleri tarafından otellerdeki kayıtları inceledi.

.
Yayın Tarihi : 1 Ocak 2006 Pazar 12:51:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
zumrut IP: 83.115.7.xxx Tarih : 1.01.2006 22:40:32
halidan dansoz cikti aman ne buyuk is herkez dansoz para takmak icin yaristi resme baktikca gulesim geldi dogrusu soruyorum??? fakir fukara icin bir gece yapsalar dansoze para takma yarisindaki gibi yarisirlarmi flas flas flas diyarbakirdan buyuk haber yilbasi gecesi diyarbakirlilar eglenirken halidan dansoz cikti ve diyarbakirlilar dansoze para takmak icin yaristi sorum???????? ayni otelde bir gece uzenlense parasizliktan okuyamiyan diyarbakirli cocuklar yararina dansoze para takma yarisindaki gibi yarisirlarmi ??tesekkurler ,,,