5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Kırık kola bakan imzası

Kubran Bayramı nedeniyle Diyarbakır'da bulunan Tarım ve Köyişleri Bakanı Mehdi Eker, çocuk yuvası ziyaretinde, kırık olması nedeniyle alçıya alınan küçük bir çocuğun eline imza attı.

Kubram Bayramı münasebeti ile Diyarbakır'da bulunan Bakan Mehdi Eker ve AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Kutbettin Arzu, Abdurrahman Kurt, İhsan Arslan, Osman Arslan, Diyarbakır Valisi Hüseyin Avni Mutlu ile Yenişehir semtinde bulunan çocuk yuvasını ziyaret etti. Yuvada kalan çocuklar Bakan Mehdi Eker'i kapıda karşıladı.

Bakan Eker, burada çocuklarla birlikte yemek yedi. Yemek esnasında Vali Hüseyin Avni Mutlu, karşısında yemek yiyen İsmail İldiz'in (10) elinin alçıda olduğunu fark etti. Vali Mutlu, küçük İsmail'e "Eline ne oldu?" diye sorunca, İsmail İldiz bahçede oyun oynarken elinin kırıldığını söyledi. Daha sonra Vali Mutlu, kendi kalemiyle küçük İsmail'in alçıda olan eline imza attı. Bunu gören Bakan Eker de küçük İsmail'in eline imza attı.

Bakan Eker, daha sonra çocuklarla sohbet etti.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2007 Çarşamba 20:27:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
haydar IP: 85.98.190.xxx Tarih : 20.12.2007 18:47:32

bakan bey şirin görünmek için kırık kollara imza atıyormuş. peki ya kırık kalpler ne olacak bakan bey. diyarbakarlıyım demenize bin şahit. tayip beyin kuklası olmuşsunuz. lütfen bi daha şirirn görünmeye kalkışmayın çünkü batıyorsunuz...