7
Mayıs
2024
Salı
GÜNCEL

Molotof kokteyli atıldı: 3 yaralı

Diyarbakır'daki olaylar devam ederken, göstericileri protesto eden bir kadın, göstericilerin saldırısına uğrayınca, polis tarafından kurtarıldı. Çıkan olaylarda birçok kamu kuruluşu tahrip edilirken, atılan molotof kokteyllerinden 1 polis ile 2 gösterici yaralandı.

Diyarbakır'ın Bağlar, Emek, Sento, Oryıl bölgelerinde toplanan protestocu gruplar, taş ve molotof kokteylleri ile polis ekiplerine saldırırken, polis ekipleri göstericileri gaz bombaları ile dağıtmaya çalışıyor. Polis okulu civarında PKK'nın bayraklarını açarak polise taş atan gruba ise yine müdahale edildi. Bu sırada grubu durdurmak için araya giren ismi belirlenemeyen bir kadın, göstericiler tarafından tartaklandı. Polis ekipleri hemen göstericilere müdahale ederek, kadını kurtardı. Göstericilerin dağılması için havaya ateş eden ekipler, sinir krizleri geçiren kadına su ve kolonya ile müdahale etti. Kadın, polis ekipleri tarafından ambulansa bindirilerek hastaneye kaldırıldı.

Bu arada atılan bir molotof kokteylli, 1 polis memuru ile 2 göstericiyi yaraladı. 2 eli de yanan polis memuru, Askeri Hastane'ye kaldırılarak tedavi altına alındı.

.
Yayın Tarihi : 30 Mart 2006 Perşembe 19:47:26
Güncelleme :30 Mart 2006 Perşembe 20:06:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Diyarbakırlı Ahmet IP: 85.97.127.xxx Tarih : 31.03.2006 23:40:25
pkk ya direnen o kadının ellerinden öpüyorum, işte barış annesi budur!, kendini barış annesi diye niteleyip terörist apoyu destekleyenler değil! Diyarbakırın gerçek ahalisi değil bu olayları çıkartanlar. Kınıyorum çocuğunu teröristlerin eline bırakan cahil aileleri.