8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Sağduyu çağrısı

Diyarbakır'da yaşanan olaylar nedeniyle bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve alt kademe belediye başkanları, vatandaşlara sağduyu çağrısında bulundu.

Diyarbakır'da 4 teröristin cenaze töreninden sonra tırmanan olaylar sürerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Baydemir ve alt kademe belediye başkanları, halka sağduyulu ve metanetli olmaları yönünde çağrıda bulundu. Belediye başkanları, kentte gün boyu meydana gelen olaylara ilişkin yaptıkları açıklamada şunları kaydetti:

"Kentimizin bugün yaşamış olduğu acıyı anlıyor ve paylaşıyoruz. Bununla birlikte tüm tepkilerin demokratik bir kulvarı aşmamasının önemine inanıyoruz. Tüm yurttaşlarımızı sağduyulu ve metanetli olmaya davet ederken, elimizden gelen tüm gayreti bu yola sevk ettiğimizi ve çabalarımızı sürdüreceğimizi önemle vurgulamak istiyoruz. Kentte yükselen tansiyonun bir an önce düşürülmesi, daha fazla acının yaşanmaması ve yaşamın normale dönebilmesi için güvenlik güçleri de dahil olmak üzere herkesi katkı sunmaya davet ediyoruz."

.
Yayın Tarihi : 28 Mart 2006 Salı 21:10:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?