8
Mayıs
2024
Çarşamba
GÜNCEL

Şehir çiçeklerle süslenecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı ekipleri tarafından üretilen 500 bin adet mevsimlik çiçek, kenti süsleyecek.

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanlığı'na bağlı olarak büyük çalışma içine giren Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ürettikleri 500 bin adet mevsimlik çiçekle kentin her bölgesini süslemeyi hedefliyor. Çevre Koruma Daire Başkanı Memduh Iğırcık, mevsimlik çiçeklerin kente güzel bir görünüm vereceğini belirterek, herkesi çiçekleri korumaya çağırdı. 2 ay süreyle canlı kalabilen çiçekleri her mevsim çeşitliliğini arttırmak için çalışma içinde olduklarını ifade eden Iğırcık, Milli Eğitim Müdürlüğü'ne gönderdikleri bir yazıyla özellikle çocukların çiçeklere zarar vermemesi ve korumaları yönünde bilgilendirilmesini istediğini kaydetti. Bu yıl halkı sürprizlerin beklediğini de belirten Iğırcık, halkın dinlenme, temiz hava soluması için büyük projelerin hayata geçeceği müjdesini verdi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 15:58:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Edip Kahraman IP: 85.106.227.xxx Tarih : 12.04.2006 20:35:08
Ne yazıkki şehrimize ne demir dayanıyor ne çelik. Vatandaşlığı hak etmeyen kişileri içimizden ayıklayıp adalete teslim etmeden bu çiçekleri ekmeninde, sulamanında bir anlamı olduğuna inanmıyorum.