4
Mayıs
2024
Cumartesi
MAGAZİN

Mankenler açılış için geldi

Şanlıurfa'da bir mağazanın açılışına gelen manken Tuğba Özay ile Esra Eron sevenleriyle buluştu. Tuğba Özay, konuşmasında sık sık Hülya Avşar'a gönderme yaparken, İbrahim Tatlıses'in bıyıksız halini beğenmediğini söyledi.

Şanlıurfa'nın Karaköprü Beldesi'nde bir mağazanın açılışı için Şanlıurfa'ya gelen Tuğba Özay ile Esra Eron Şanlıurfa'yı çok sevdiklerini açıkladı. Mağazanın açılışında dualar okunurken, Tuğba Özay ile Esra Eron dekolte kıyafetiyle ellerini açarak dua etti. Tuğba Özay, dualar sonrasında Urfalı kadınlar gibi dakikalarca zılgıt attı.

Manken Tuğba Özay ile Esra Eron'un dekolte kıyafetini gören Urfalılar, ellerindeki cep telefonlarıyla uzun uzun görüntü aldı. Mağazayı bir süre dolaşan Tuğba Özay ile Esra Eron, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. Barbie operasyonuyla ilgili sorulara Tuğba Özay, "Lütfen bu konulara girmeyelim" diye cevap verdi.

Manken Tuğbay Özay, Şanlıurfalı ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bıyıklı halinin hiç güzel olmadığını söyleyerek, "İbrahim Tatlıses'in sesine ve sanatçılığına kimsenin bir şey söyleyeceği yok. Dünyada bir Pavorotti varsa, Türkiye'de de bir İborotti var. Genç göstermiş ama bıyıksız halini beğenmedim. Zaten kendisi de bıyık bırakacak. Üst dudak yok gibi görünüyor" dedi. Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Hülya Avşar ile bir iddiaya girdiğini ve İbrahim Tatlıses'in iddiayı kaybetmesi halinde saçını kazıtacağını soran bir gazeteciye Tuğba Özay, "Aman böyle bir şey yapmasın. Peki Hülya Avşar neyini kestirecek? O zaman Hülya Avşar da dilini kestirsin. Hülya duyarsa duysun ne olacak ki, hepimiz birbirimize böyle espriler yapıyoruz" diye konuştu.

Şanlıurfa'nın bir köyünde okul onarımı yapacağı sözünü veren Tuğba Özay, "Ankara'da hortum felaketinde yıkılan köy okulu vardı. ATO başkanı Sinan Aygün'e söz vermiştim ve okulu yaptırdım. Aynı şekilde Sivas'ta da yaptırdım. Söz veriyorum Urfa'da da Karaköprü Belediye Başkanı bir köy okulunu tespit etsin, ben de onu onaracağım" şeklinde konuştu. Tuğba Özay, okul onarma sözü verirken, manken Esra Eron da bir çeşme yaptıracağını kaydetti. İki güzel manken daha sonra birlikte "Urfa'nın etrafı dumanlı dağlar" türküsünü söyledi.

.
Yayın Tarihi : 15 Nisan 2006 Cumartesi 20:00:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?