5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

10500 paket kaçak sigara

Gaziantep'te bir kargo şirketiyle İstanbul ve Ankara'ya 10 bin 500 paket kaçak sigara göndermeye çalışan 2 kişi yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Mali Büro Amirliği ekipleri, çok miktarda kaçak sigaranın, bir kargo şirketiyle İstanbul ve Ankara'ya gönderileceği ihbarını değerlendirerek mahkemeden alınan kararla İpekyolu üzerindeki bir kargo şirketine baskın düzenledi. İşyerinde yapılan aramada bin 50 karton içerisinden 10 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Sigaraları kargo şirketiyle Ankara ve İstanbul'a göndermeye hazırlanan Erdal U. ve Yakup U. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı. Kaçak sigaraların Kuzey Irak'tan Türkiye'ye getirildiği belirlenirken, sorgulamaları tamamlanan 2 kişinin adliyeye sevk edildiği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 20 Mart 2006 Pazartesi 14:49:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bekir gülle IP: 85.105.89.xxx Tarih : 20.03.2006 16:33:35
bu kaçak sigaralar sadece gızli olarak yapılmıyor hemen memen her cadde başında satılıyor neden bunlar kaldırılmıyor gizli olan kaçak sigarayı taşıyanlara yakalamak marifet mi? bence ne halde olursa olsun her yerde kaçak sigara yasaklanmalı zaten çoğu senelerce bekletilmiş sigaralar ve bunlar ucuz olduğu için gençler tarafından aşırı rağbet görülüyor bence yetkililer önlem almaları gerekir