4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

450 bin Captagon hap ele geçirildi

Gaziantep'te gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 450 bin adet Captagon hapı ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 4 kişi gözaltına alındı. Gaziantep ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa çalışması sonucu Yakup Daleren Caddesi üzerinde oto yedek parçası satan bir işyerine baskın düzenledi.

İşyeri önünde bir otomobilde yapılan aramada 450 bin adet Captagon hap ele geçirildi. Operasyonda işyeri sahibi Nahsen K., oğlu Hasan K., burada işçi olarak çalışan Mehmet Levent K. ile Mehmet V. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların yapılan sorgulamalarında, Captagon haplarını Bulgaristan'dan Türkiye'ye Mehmet V. tarafından getirildiği ve piyasaya sürmeye çalıştıkları belirtildi. Yapılan inceleme sonucunda Captagon hapların taşıyıcılığında kullanılan Opel Corsa marka otomobilin çalıntı olduğu tespit edildi. Çalıntı oto, Oto Hırsızlık Büro Amirliği'ne teslim edildi.

Gaziantep Emniyet Müdürü Dr. Ali Yılmaz, uyuşturucu kaçakçılarına göz açtırmayacaklarını ifade ederek, "Suçlularla mücadelemiz sürecektir " dedi. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulamaları tamamlandıktan sonra uyuşturucu taciri 4 kişinin adli makamlara sevk edileceği belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2005 Perşembe 13:22:52
Güncelleme :30 Eylül 2005 Cuma 14:09:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?