4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Başarılı polise Vali takdirnamesi

Gaziantep Valisi Lütfullah Bilgin, Şehitkamil ve Şahinbey ilçe emniyet müdürlüğü personeline başarılı çalışmaları nedeniyle takdirname verdi.

Vali Bilgin, memurların görevlerinde gösterdikleri üstün başarı ve özverili çalışmalarıyla Kasım ayının en başarılı ekibi seçildiğini söyledi. Halkın huzur ve asayişinin sağlanmasının çok önemli olduğunu belirten Bilgin, şunları söyledi: "Gece-gündüz demeden, kanunlarla verilen görevlerin yanı sıra devletin şefkatli ve güler yüzlü yaklaşımını da sergilediniz. Halka ve olaylara çok kısa bir sürede ve objektif bir şekilde müdahale eden ve bütün polis teşkilatının başarısını bu yönüyle halka yansıtan bu arkadaşlarımızın gösterdikleri gayret ve başarılar her türlü takdire şayandır."

Toplum Destekli Polis Projesi kapsamında göstermiş oldukları performans ile yürütülen faaliyetlerin istatistiki verilerinin değerlendirilmesi sonucunda elde edilen değerlendirmeler ışığında, Şehitkamil İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 2 polis memuru ile Şahinbey İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli 3 polis memuru Kasım ayının en başarılı polis ekibi seçildi.

Davut Uçar - Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 23:50:56
Güncelleme :20 Aralık 2005 Salı 08:44:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?