5
Mayıs
2024
Pazar
POLİS/ADLİYE

Doğumgününde kaçırıldı

11 yaşındaki Cazibe Gültekin adlı kız çocuğu, doğum gününde evlerinin kapı zilini çalan 2 kadın tarafından kaçırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 4 gün önce doğum gününü kutlamak için hazırlık yapan ilköğretim okulu 4. sınıf öğrencisi Cazibe Gültekin, üvey annesi Meral Gültekin ve üvey kardeşlerinin de bulunduğu bir sırada evlerinin kapı zili çalındı. Babasının kendisine doğum günü pastası getirdiğini zannederek kapıyı açmaya giden Cazibe, ortadan kayboldu.

Mahalledeki görgü tanıklarının ifadelerine göre Cazibe'yi 2 kadının zorla bir otomobile bindirerek götürdü.

Baba Cesur Gültekin ise 4 gündür kayıp olan kızının hayatından endişe ettiğini belirtirken, kızının boşandığı eşi H.B (Hayat Bekar) tarafından da kaçırılmış olabileceğini ileri sürdü.
Seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlayan Gültekin, "10 yıl önce ilk eşimden ayrıldım. 4 yıllık evliliğimiz sırasında evi terk edip uzun süre dönmeyince boşanma davası açtım. Mahkemede kızımızı istedi. Mahkeme kızımızın velayetini bana verdi. O zaman 1.5 yaşında olan kızım bugün 11 yaşına geldi. Hiç kimseyle bir husumetimiz yok. Annesi tarafından kaçırılmış olabilir" dedi.

İlk eşini televizyonlarda eğlence programlarında görenlerin olduğunu söyleyen Gültekin, "İlk eşimden ayrıldıktan 5 yıl sonra tekrar evlendim. Yeniden evlendiğimi öğrenen ilk eşim sürekli beni taciz ederek, kızımı vermemi istiyordu. Kızım benim canım. Kaçırıldığı günden bu yana ailece perişanız. Boşandığım eşim telefonlarını açmıyor. Kızımı o kaçırdıysa en azından yanında olduğunu söylesin yaşadığını bilelim" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 1 Mart 2006 Çarşamba 12:04:40
Güncelleme :1 Mart 2006 Çarşamba 12:08:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?