4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Randevuevi 5. kez kapandı

Gaziantep Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ''Bir ulusal televizyon kanalının haber programına konu olan Gaziantep'teki randevu evini biz geçen hafta 5. kez kapatmıştık'' dedi.

Yılmaz,yaptığı açıklamada, bir ulusal televizyon kanalında, 25 Aralık 2004'te yayınlanan haber programında yer alan randevuevini, programın yayınlandığı günün bir hafta öncesinde ortaya çıkardıklarını ve kapattıklarını belirterek, evdeki 13 kişi hakkında yasal işlem yaptıklarını söyledi.

Habere konu olan randevuevinde gözaltına alınan, fuhşa aracılık ettiği iddiasıyla sevk edildiği adliyede serbest bırakılan Gülten T'nin, sürekli ev değiştirerek, fuhuş yaptırdığını ifade eden Yılmaz, şöyle konuştu:

''Bu kadının evini mühürlüyoruz, bir bakıyoruz aynı mahallede bir başka evde fuhşa aracılık etmeye devam ediyor. Bu kadının fuhuş yaptırdığını belirlediğimiz 4 evini daha önce yaptığımız denetimlerde mühürledik. 3 aylık dönemde fuhuş yapıldığı belirlenen 18 evi kapattık. Fuhşa aracılık eden 12 kişi tutuklandı. Fuhuş yaptığı belirlenen 10'u yabancı toplam 46 kadın hakkında yasal işlem yapıldı.''

Gaziantep'i Türkiye'nin en huzurlu ve güvenli ili yapmakta kararlı olduklarını, yasalar çerçevesinde suç ve suçlularla mücadeleye devam edeceklerini vurgulayan Yılmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Göreve geldiğimiz günden beri kendini devletten büyük gören, kabadayılığı ve suç işlemeyi kendine ilke edinmiş, sözde gözü açık budala insanlara karşı yasalar çerçevesinde bir mücadele veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Gaziantep'te her vatandaş gece-gündüz demeden kentin her noktasına rahatlıkla gidebilir. Benim insanım gece evine giderken (Şuradan geçmeyeyim, tinerci veya kabadayılar önümü keser) diye düşünmemeli. Eğer böyle düşünenler varsa bu kentte güvenlik sorunu var demektir. Şu anda Gaziantep'te verdiğimiz mücadele sayesinde can ve mal güvenliği olmayan hiçbir vatandaşımız yoktur. Vatandaşlarımın her türlü can ve mal emniyetinden biz sorumluyuz. Bu yükümlülüğü eksiksiz yerine getirmenin çabası içerisindeyiz.''

Davut Uçar / Kenthaber / Gaziantep
Yayın Tarihi : 27 Kasım 2005 Pazar 23:37:00
Güncelleme :28 Kasım 2005 Pazartesi 12:05:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?