4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Tanker faciasında ölenler toprağa verildi

Gaziantep'te dün yaşanan tanker faciasında yanarak hayatını kaybeden 6 kişinin cenazesi, aileleri tarafından hastaneden alınarak toprağa verildi.

Gaziantep D-400 Karayolu Dülükbaba Ormanları girişinde meydana gelen trafik kazasında, LPG yüklü tankerin devrilerek patlaması sonucu yanarak hayatını kaybeden Sedat Mercan (15), Metin Uçar (30), Halil Gözübüyük (22), Yunus Can Vural (24) ve Cuma Karakuş'un (37) cenazeleri, Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi morgundan, aileleri tarafından alınarak Asri ve Yeşilkent mezarlıklarında toprağa verildi.

Kazada yaralanan ve vücutlarında 1. derecede yanık oluşan Oktay Balcı, İbrahim Kocaoğlu, Hüseyin Ateş, Cuma Şahbudak, Ramazan Kınalı, Adil Koçoğlu, Sait Develi ve Mehmet Buruğ, Genelkurmay Başkanlığı'nca gönderilen iki askeri ambulans uçakla dün akşam GATA'ya götürüldü.

Diğer yaralılar Hüseyin Çelik ve Hasan Kocaoğlu Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'nde tedavi altına alındığı, hafif yaralanan İbrahim Şahbudak'ın ise Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde ayakta tedavi edildiği bildirildi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2005 Pazar 13:25:10
Güncelleme :11 Ağustos 2005 Perşembe 09:28:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
aykut cabuk IP: 81.214.201.xxx Tarih : 8.08.2005 15:03:25
gaziantepli biri olarak boyle bır olayın bu sekılde gelısmesı benı uzdu. aynı zamanda ders oldu cunku kacak lpg lı aracların nasıl bır facıa olusturdugunu ve yasattıgını gormus olduk bundan bır kac ay once dıyer ozel medya kurulusları tarafından gunlerce gundemden dusurulmeyen bır haber olarak karsımıza cıkan bu lpg facıasını gazıanteplı bırı olarak yakından yasamak benı acayıp etkıledı. ayrıca ıyıkı bu tanker facıasını ucuz atlattık dusunuyorumda ya sehrın merkezında bu olay yasansaydı galıba bu sefer felaketın essınden donulmezdı ıste ozaman felaketın ortasında bır cehennem yasnırdı. yetkılıler bu kacak lpg araclarını hafıfe almasa ıyı olur. yetkılılerımızın bu olaya eylemsız kalması sonucu 6 kısı oldu ınsallah bır 6 yada onlarca ınsan olmez tesekkurler